Traject Vrouwen aan Tafel

Bij vrouwen aan tafel wordt er stilgestaan bij vragen zoals “wat is jouw passie”, “wat is jouw grootste wens” en “wat wil ik nou echt”.

Deze 20 tafelvragen worden rondom gesteld en door de vraag te beantwoorden wordt er verder ingaan op het antwoord en zo ontstaat er een heel mooi gesprek. Na de gesprekken volgen er sessies waar we nog dieper ingaan op wat jij nodig hebt met tools, oefeningen en meditaties. Deze sessies zijn niet standaard maar worden speciaal voor jou samengesteld zodat jij het pad kan volgen naar waar jij naartoe wil. Schuif aan bij vrouwen aan tafel en zet je dromen om in durven en doen. Ga in gesprek met jezelf en elkaar om je te motiveren, kansen te zien en te grijpen.

Goede gespreken geven je energie, inspiratie, nieuwe idee, nieuwe inzichten, prachtige levensverhalen en zoveel meer.

Schuif aan bij de vrouwen aan tafel zet je dromen om in durven en doen.

“Je kunt de hoofdrol spelen in je eigen leven.”

Mooie woorden van andere deelnemers

Nathalie neemt je aan de hand van 20 vragen mee op reis. Naar je denken, je voelen, je doen. Naar je diepste dromen en grootste verlangens. Naar jezelf.

Tegelijk word je geïnspireerd door de andere vrouwen en hun antwoorden, reacties en inzichten. En door Nathalie natuurlijk. Zij weet vanaf de eerste seconde een warme omgeving te creëren waarin je je veilig voelt.

Ik kan deze workshops echt aanraden. Ze hebben me weer een stapje verder op mijn pad gebracht, dichter bij mezelf en ik weet nu nog beter wat echt belangrijk voor me is. Dank je wel Nathalie.

Annick

Ik heb meegedaan met “Vrouwen aan tafel” omdat Nathalie een fijn rustig persoon is om mee te vertoeven.

“Vrouwen aan tafel” is iets dat mij aansprak omwille van het feit dat vrouwen zoveel kracht hebben en aan elkaar kunnen doorgeven.

Ben je dus op zoek naar een fijn traject, een manier om in verbinding te gaan met andere vrouwen en andere vrouwen te empoweren en empowered te worden dan is “Vrouwen aan tafel” echt iets voor u. 

Bedankt Nathalie voor de fijne gesprekken die we samen hebben gehad. Het is de moeite waard dus ik wil aan andere vrouwen nog zeggen “just go en een geniet ervan”.

Severine