podcast vat 2

Van Droom naar Werkelijkheid

Hoe mooi is het niet dat een droom werkelijkheid wordt. Na knoeien hard zwoegen en dikwijls te denken van pffff ik kan dat niet ben ik trots om mijn teaser te releasen. Voila hieronder is hij dan!

Sommige afleveringen van de podcast zijn gesprekken met vrouwen die diepgaande vragen beantwoorden waaruit hun eigen levensverhaal vloeit. Gesprekken waar vrouwen hun diepste gevoelens, dromen, inzichten en ideeën prijs geven. Deze zullen soms confronterend, emotioneel en verlichtend zijn.

In Sommige afleveringen zal ik solo gaan waar ik vertel over wat ik allemaal geleerd heb, wat het me heeft gebracht en hoe ik met bepaalde situaties omga. Ook deel ik tips en tricks die mijn klanten en mij inclusief al veel hebben gebracht.

Ik maak het ook mogelijk dat jij vragen kan stellen waar ik dan tijdens een aflevering op inga.

Het belangrijkste is niet ophouden met vragen stellen.

Albert Einstein

Ik wil verbinden en empoweren door goede gesprekken en unieke levensverhalen met vrouwen aan te gaan, tips tricks en ervaringen te delen en nog zo veel meer.

Het is fijn dat je de podcast vrouwen aan tafel volgt en al je vrienden uitnodigt. Laten we verbinden! Ik kan niet wachten om de vrouwen aan mijn tafel te ontvangen en jou als luisteraar te verwelkomen.

Warme groet, Nathalie